Na een lange zoektocht in vele gekende wijnstreken zijn wij onder de indruk geraakt van deze specifieke en adembenemende wijnen en bubbels uit Italië.

Onze passie voor deze Italiaanse wijnen wensen wij te delen met iedere wijnliefhebber. Na veel proefervaring zijn wij zelf in Italië op zoektocht gegaan naar verrassende kwaliteitsvolle wijnen. Zo zijn wij bij onze twee eerste wijnboeren terecht gekomen met name, Azienda Agricola Bottarelli en Azienda Agricola Coali waarvan wij gekozen hebben hun volledige gamma aan wijnen en bubbels hier in België in exclusiviteit voor te stellen. Recent zijn wij vereerd om ons aanbod te mogen vervolledigen met een reeks Lambrusco wijnen van de Tenute Agricole Cleto Chiarli.

CHIARLI is de oudste producent van typische wijnen uit Emilia-Romagna. Het bedrijf werd opgericht in 1860. ‘Cleto Chiarli Tenute Agricole’ produceert kwaliteitswijnen verkregen uit een selectie van de beste druiven, die worden geoogst van meer dan 100 hectare (247 acres) wijngaarden in bezit door Chiarli en uit de meest typische gebieden voor de productie van DOC-wijnen in Emilia-Romagna.

Door het steeds groeiend succes zijn wij sinds november 2017 met een nieuwe aanpak van start gegaan. Met deze nodigen wij u graag uit in onze splinter nieuwe WIJNPROEVERIJ om zelf te kunnen genieten van ons evenwichtig en uniek assortiment.

Kijk, ruik, proef, drink en geniet…en laat verder genieten