fbpx
Doorgaan naar artikel Ga naar voettekst

Haaltert is een regio waar 20 verborgen pareltjes op jou staan te wachten. De vele verschillende bossen zoals het kravaalbos, het Neigembos waar je mooie uitgestippelde wandelingen kan volgen. En niet te vergeten de mooie fietstochten rond Haaltert is één van de beste manieren om meer van dit gebied te zien. We zijn goed gelegen tussen Aalst, Ninove, Erpe en Mere. Onze straat is gelegen dichtbij het station van Ede.

Enoteca

Wij zijn open iedere vrijdag van 14:00 tot 19:00 uur en iedere zaterdag van 14:00 tot 18:00 uur of na afpsraak op 0479 553 728.

Regelmatig organiseren wij wijnproeverijen om u de gelegenheid te bieden onze wijnen te komen ontdekken in onze knusse Enoteca met zijn gezellige groene rustige patio. Zie hiervoor on aanbod op Wijnevenementen.

Wenst u buiten deze dagen enkele van onze wijnen te proeven kan dit steeds ofwel door een proefpakket te bestellen ofwel na afspraak op 0479 553 728.

Wijnevenementen

Ter gelegenheid van onze nieuwe samenwerking met de Italiaanse wijnmaker Azienda Agricola Giribaldi uit de Piemonte streek nodigen wij u uit, als wijnliefhebber, om deze nectariën te komen ontdekken tijdens onze 

       “Walking Proeverij” dagen van 22 en 23 juli 2022.

Dit evenement is volledig gratis maar voor organisatorische reden vragen wij u om uw plaats(en) te willen reserveren op onze website.

De wijnen die tijdens die dagen te uwer beschikking staan om te proeven zijn als volgt:

  • Dolcetto Alba 2021 (zonder sulfieten)
  • Arnesi LAnghe 2021 Bio
  • Barbera d’Alba 2019 Bio
  • Barbaresco 2019
  • Barolo Riserva 2014
  • Langhe Bianco 2021
  • Gavi 2021
  • Nebbiolo d’Alba 2019 Bio

 

Wenst u een andere wijn van ons gamma te proeven? Laat het ons zeker weten 😊

Online reserveren

Betalingen in de Enoteca kunnen ofwel met cash ofwel met kaart via onze bankterminal. Bestellingen per email of via ons contactformulier worden pas van kracht na overschrijving van het bedrag op onze Fortis rekening BE17 0018 2432 9621.

Degustatiepakketten

Indien u liever de tijd neemt om onze wijnen bij u thuis te proeven kan dit perfect door middel van degustatiepakketten op maat.

Buiten de openingsuren

Buiten onze aangekondigde openingsuren kan u altijd bij ons terecht mits afspraak ofwel per email op info@vinoperpassione.be ofwel telefonisch op 0479 553 728 ofwel via ons contactformulier

Bestel tijdig voor al uw evenementen of feesten zoals

Communie, Lente feest, Huwelijk, Verjaardag, Jubileum, Teambuilding, Afterwork party, BBQ, Vaderdag, Moederdag, Valentijn, Doopselfeest, …

Horeca ?

Vraag onze aangepaste prijslijst en boek nu een afspraak door middel van ons contactformulier

Goed ontvangen, bij vriendelijke mensen met kennis van zaken.
Ruim aanbod laten proeven.
Een Aanrader !
Tip : Neem een bob mee :)

Johan Robyns

In de prachtige charmante enoteca van Frank en Corinne, wordt iedere bezoeker er niet alleen deskundig begeleid over hun uiterst met zorg gekozen Italiaanse wijnen en delicatessen; iedere bezoeker wordt er ook nog eens verwent met de nodige Vlaams-Italiaanse warmte. Tijdens onze bezoeken waren we steeds aangenaam verrast over de kwaliteit, de puurheid en hun originele keuzes. Voor elk wat wils. Frank en Corinne, met plezier zien jullie ons terug voor het inslaan van een nieuwe partij. Proficiat, doe zo voort en accordare la melodia.

Ludo Compernolle

Een uitermate geslaagde avond met heerlijke gerechten en prachtige wijnen. Zeker aan te raden !

Karel Spriet

0
0
0
Vino per Passione, enoteca gespicialiseerd in Italiaanse wijene
Vino per Passione, enoteca gespicialiseerd in Italiaanse wijene

Bedankt, we nemen zo snel mogelijk contact op ! Bezoek zeker ons aanbod Italiaanse wijnen en lekkernijen