Doorgaan naar artikel Ga naar voettekst
Vino per Passione, enoteca gespicialiseerd in Italiaanse wijene

Openingsuren en evenementen

Haaltert is een regio waar 20 verborgen pareltjes op jou staan te wachten. De vele verschillende bossen zoals het kravaalbos, het Neigembos waar je mooie uitgestippelde wandelingen kan volgen. En niet te vergeten de mooie fietstochten rond Haaltert is één van de beste manieren om meer van dit gebied te zien. We zijn goed gelegen tussen Aalst, Ninove, Erpe en Mere. Onze straat is gelegen dichtbij het station van Ede.

Enoteca

Patio in de zomer

Onze Enoteca “Vino per Passione” is gelegen op nummer 58 in de Bosstraat  te 9450 Haaltert.

Wij voeren al onze wijnen rechtsreeks in vanuit Italië nadat wij ze zelf geproefd en gekozen hebben tijdens onze zoektochten naar kwaliteitswijnen.

Onze nieuwe openingstijdens zijn als volgt:

  • Vrijdag van 13:00 tot 19:00 uur
  • Zaterdag van 13:00 tot 18:00 uur
  • Andere momenten kunnen na telefonische afspraak op 0479 553 728. 
  • Ook, zou u buiten die dagen voor de deur staan, bel dan gewoon aan de deur. Als wij thuis zijn zullen wij u zeker met genoegen helpen met onze wijnen.

Wenst u liever enkele van onze wijnen bij u thuis te proeven kan dit door een proefpakket te bestellen. Laat ons gerust weten wat de samenstelling van het pakket moet zijn en wij doen het nodige.

 

Evenementen

ZIN IN PAELLA

Onze Paelladagen zijn terug!.

Deze gaan door van juli tot midden oktober op de vooraf bepaalde data en tijdstippen die hieronder te vinden zijn via onze reservatie app. 

  • Het 3 gangen Paella Menu serveren wij vanaf 18u00 op vrijdag of zaterdag avond.

Prijs 46,00 €/pp

  • Paella afhalen kan op vrijdag en zaterdag van 14u00 tot 16u00.

Prijs 25,00 €/pp

Gelieve te reserveren ten laatste om 22 uur de maandag ervoor

Voor praktische reden is het aantal deelnemer per sessie beperkt tot 12. Zou u meer personen willen inschrijven dan wat het systeem toelaat gelieve ons te contacteren op 0479 553 728.

Reservatie-voorschot te betalen bij de inschrijving 20.00 €/pp voor het avondmenu (15.00 €/pp voor afhaal) dit wordt afgetrokken van de eindrekening. 

Betalingen ter plaatse kunnen nog alleen maar met QR-code via de bank-app ofwel in cash.

De plaatsen zijn overdekt en er is verwarming.

Zouden er problemen zijn met de elektronische reservatie bel ons op 0479 553 728; 

Degustatiepakketten

Indien u liever de tijd neemt om onze wijnen bij u thuis te proeven kan dit perfect door middel van degustatiepakketten op maat.

Buiten de openingsuren

Buiten onze aangekondigde openingsuren kan u altijd bij ons terecht mits afspraak ofwel per email op info@vinoperpassione.be ofwel telefonisch op 0479 553 728 ofwel via ons contactformulier

Bestel tijdig voor al uw evenementen of feesten zoals

Communie, Lente feest, Huwelijk, Verjaardag, Jubileum, Teambuilding, Afterwork party, BBQ, Vaderdag, Moederdag, Valentijn, Doopselfeest, …

Betalen?

NIEUW !!! Betalingen in de Enoteca kunnen ofwel met cash ofwel met QR codes via de bank app.  Bestellingen per email of via ons contactformulier worden pas van kracht na overschrijving van het bedrag op onze Fortis rekening BE17 0018 2432 9621.

Horeca ?

Vraag onze aangepaste prijslijst en boek nu een afspraak door middel van ons contactformulier

Goed ontvangen, bij vriendelijke mensen met kennis van zaken.
Ruim aanbod laten proeven.
Een Aanrader !
Tip : Neem een bob mee :)

Johan Robyns

In de prachtige charmante enoteca van Frank en Corinne, wordt iedere bezoeker er niet alleen deskundig begeleid over hun uiterst met zorg gekozen Italiaanse wijnen en delicatessen; iedere bezoeker wordt er ook nog eens verwent met de nodige Vlaams-Italiaanse warmte. Tijdens onze bezoeken waren we steeds aangenaam verrast over de kwaliteit, de puurheid en hun originele keuzes. Voor elk wat wils. Frank en Corinne, met plezier zien jullie ons terug voor het inslaan van een nieuwe partij. Proficiat, doe zo voort en accordare la melodia.

Ludo Compernolle

Een uitermate geslaagde avond met heerlijke gerechten en prachtige wijnen. Zeker aan te raden !

Karel Spriet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Voeg je koptekst tekst hier toe

0
0
0
Vino per Passione, enoteca gespicialiseerd in Italiaanse wijene
Vino per Passione, enoteca gespicialiseerd in Italiaanse wijene

Bedankt, we nemen zo snel mogelijk contact op ! Bezoek zeker ons aanbod Italiaanse wijnen en lekkernijen