Het wildseizoen komt eraan en de Kerstperiode is niet ver af. Om u de gelegenheid te geven uw wijnen voor die periode op de beste manier te komen kiezen organiseren wij in november een tweedaagse wijnproeverij rond dit thema.

Die dagen kan u een selectie van onze beste wijnen komen ontdekken en proeven in combinatie met een aangepast feestelijk culinaire belevenis (voldoende als maaltijd).

Om hieraan te kunnen deelnemen vragen wij een kleine bijdrage van 22,00 € per persoon. Dit is te betalen via onze inschrijvingsapp hieronder.

Ter verduidelijking, er zijn tot 4 plaatsen binnen in de Enoteca (2 tafels van 2) en 8 plaatsten buiten in de patio. Deze patio is overdekt en er is ook verwarming voorzien.    Bij felle regen, storm of vries verhuizen deze plaatsen wel naar binnen in onze woonkamer.

Reserveren kan tot en met 8 november om 20:00 uur.

Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Ter info, de gemeente heeft het onze klanten moeilijk gemaakt om te parkeren door het aanbrengen van gele gestipte lijnen. Weet dat er meestal wel parkeerplaats te vinden is in de zijstraatjes voor en in de bocht van de Bosstraat.